Partners van de BIMCaseweek

Ook een gebruik maken van de mogelijkheden van de BIMCaseweek?

Heeft u belangstelling om bij te dragen aan de volgende BIMCaseweek of een nevenactiviteit te organiseren, vraag naar de mogelijkheden en neem contact op met:

Jan Kees Pikkaart projectleider organisatie op 06-5201 7868 of

Susan Stokkink, organisatie op 06-5189 3662

Zij kunnen u precies vertellen welke mogelijkheden er zijn en welke kansen dat voor u biedt.

 

Partners
 

ABB Benelux is de lokale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. Als vooraanstaand fabrikant in elektrotechnische producten speelt ABB sinds enkele jaren een actieve rol in het BIM-proces. Om hierin samen met andere marktpartijen verder door te pakken, zal ABB deelnemen aan de BIM caseweek. Doel hiervan is om gezamenlijk ervaring op te doen zo een BIM-proces te realiseren dat voordelen biedt voor alle partijen uit de gehele branche. ABB ondersteunt de BIMCaseweek samen met Uneto-VNI en 2BA.

 

Vibes Building Engineers heeft al meer dan 10 jaar ervaring als het gaat om samenwerken en BIM. Zij zijn al sinds de eerte aflevering in 2007 bij de BIMCaseweek betrokken en met hun aanpak "Totale Engineering" brengen zij de ervaringen van de BIMCaseweek ook in echte bouwprojecten tot leven. U kunt hierover meer lezen via de website van Vibes.

 

BIMpuls® heeft de ambitie om een bijdrage te leveren aan de Technische Installatiebranche. Zij gaan voor een branche die duurzamer, succesvoller en toekomstgerichter is. Een branche waarin organisaties succesvoller en de medewerkers gelukkiger zijn. Zij hebben op zich genomen om de installatiebranche te overtuigen van alle kansen die BIM biedt. Zij geven daarvoor een grote veriatia aan workshop en werken stevig samen met OTIB en Uneto-VNI. Meer informatie over BIMpuls® en de programma's die zij aanbieden op de website van BIMpuls®.

 

BIM Open organiseert tijdens de BIMCaseweek op dezelfde locatie een groot congres met de naam "BIM Open Experience". In het programma op woensdag 4 juni van 10 tot 18 uur komt een keur van relevante sprekers vertellen over veel BIM-gerelateerd aspecten. De dag staat geheel in het teken van BIM en de toepassingen in de branche met alle nieuwe ontwikkelingen, veel gebruikers-ervaringen, de laatste inzichten, maar vooral de toekomstmogelijkheden van BIM voor Beheer & Onderhoud, renovatie, gebouwbeheer en Facility Management. Meer informatie en aanmelden via de website van BIMopen2014.

 
BIMCaseweek verder met bijdragen van:
BINK software
BouwnD
Bris
CADAccent
Cisco
Hermie Heijnen, zelfstandig innovatie adviseur
JWS Alles voor kantoor
Kater produkties
ProjektpleK
 
BIM Open wordt mogelijk gemaakt door: